Sponsoractie Laus Klaver

Kassabon-actie met Keurslager Laus Klaver.

 

Lever je kassabonnen van aankopen gedaan bij Keurslager Laus Klaver in bij TV Tulp want deze zijn geld waard!

 

Keurslager Laus Klaver vergoedt namelijk een percentage van het aankoopbedrag welke ten goede komt aan TV Tulp. Uiteraard: hoe meer ingeleverde bonnen, des te hoger het bedrag! 

 

Laus Klaver, keurslager met passie voor het slagersvak!

 

 Lausklaver

 

 

Deze passie proef je zonder meer in de producten. Je kunt altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel.

Iedere dag staat een deskundig team klaar om je te helpen en om je van persoonlijk advies te voorzien. Je kunt altijd terecht voor heerlijke gourmet-, fondue-, steengrill en smulsteenschotels of compleet verzorgde barbecues voor kleine of grote gezelschappen met vlees, saus, stokbrood, en kruidenboter. Ook voor een geheel verzorgd warm en/of koud buffet bent u op het juiste adres!

Keurslager Laus Klaver geeft 10% vergoeding aan TV Tulp!*

 *De wekelijkse aanbiedingen zijn uitgesloten van de actie

 

Dus doe je aankopen vanaf heden bij Keurslager Laus Klaver, verzamel de kassabonnen, doe deze in de brievenbus naast het prikbord in de kantine van TV Tulp en steun daarbij de club!


Voor meer informatie kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright TV Tulp