Wintertennis 2017-2018

Wintertennis 2017 – 2018

Op 16 oktober 2017 start het winterseizoen 2017/2018 voor TV Tulp-seniorleden op de vier kunstgrasbanen en loopt door t/m 23 maart 2018. Je mag na 16 oktober alleen van de kunstgrasbanen gebruik maken indien je je tijdig hebt aangemeld als winterlid en de wintercontributie (€ 35,00) betaald hebt.

Voor € 10,00 (borg) kun je een sleutel in bruikleen krijgen waarmee je in de winter het park kunt betreden en de verlichting aan en uit kunt doen.

Je hebt als winterlid  de mogelijkheid om 's avonds doordeweeks met 4 personen en op alle andere tijden met minimaal 2 personen één uur per week een baan vast te leggen. Klik hier voor het formulier met het verzoek tot afblokken van een bepaald uur.

Trainingsuren hoeven niet afgeblokt te worden. Je hebt dus de mogelijkheid om, naast het eventueel volgen van tennisles, een uur af te laten blokken om vrij te spelen. Daarnaast mag je op de overgebleven, niet-geblokte uren natuurlijk gewoon vrij tennissen.

Let op: Het aanmelden voor de tennislessen dien je apart te regelen via het inschrijfformulier op de website onder het kopje Training! 

Wanneer word je winterlid?

* je wilt vanaf 16 oktober 2017 gebruik maken van de kunstgrasbanen.

en/of

* je hebt tennisles op de kunstgrasbanen.

en/of

* je doet mee aan de RWBC (Regio Winter Buiten Competitie).

Bij de indeling van de banen wordt rekening gehouden met het volgende:

De kunstgrasbanen worden gereserveerd voor: 

- de tennistrainer voor het geven van de tennislessen

- de RBWC op diverse zaterdagen en zondagen.

Op volgorde van binnenkomst van betaling zal het baanschema worden vastgesteld.

Let op! Een baan wordt alleen toegewezen indien voor alle spelers van de groep betaald is.

Het streven is het baanschema uiterlijk 9 oktober 2017 op de website te publiceren.

Wintercontributie:

I.v.m. de planning moet de contributie à € 35,00 (en evt. sleutelborg € 10,00) uiterlijk 1 oktober 2017 zijn bijgeschreven op rekening  NL12 RABO 0160 4909 95 t.n.v. TV Tulp onder vermelding van: wintertennis en de namen van de leden waarvoor betaald wordt.

Aanmelding:

Dit kan i.v.m. de planning t/m 1 oktober 2017 via het inschrijfformulier (klik hier). Meld je een complete groep aan, dan hoeven de andere leden zich niet apart aan te melden. Je ontvangt een e-mailbevestiging van je aanmelding.

Bespeelbaarheid van de banen:

De groundsman bepaalt aan de hand van de baan- en weersomstandigheden of er wel of niet gespeeld mag worden. Indien er niet gespeeld kan worden zal dit via een melding op de website van TV Tulp en eventueel een bord op het hek worden aangegeven.

 

Bestuur TV Tulp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright TV Tulp