Wedstrijdcommissie

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie is een actieve groep leden die met veel plezier de een- en meerdaagse toernooien voor de seniorleden organiseert.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

* Kim Frantsen (voorzitter)

* Linda Koning (afgevaardigde Bestuur)

* Alexander Kos

* Dick Oudhuis

* Mark Reijnders

* Chantal Kos

* Christiaan Dekker

* Nicolle Schuyt

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

IMG_0195a-

 

Nieuwjaarstoernooi

Het kan koud zijn, maar we hebben nog steeds geluk gehad. Na de feestdagenperikelen, is dit de het eerste toernooi van het jaar. Dit toernooi wordt (wanneer mogelijk) gehouden op de eerste zondag van het jaar.

Wie worden er dit jaar Clubkampioen?

Mixed
Eind maart, op de kunstgrasbanen worden de clubkampioenschappen Mixed gespeeld. Hopelijk is de temperatuur dit jaar wat beter!
De clubkampioenschappen Dubbel zijn van: zaterdag 30 augustus t/m zondag 7 september. De clubkampioenschappen Enkel zijn van 27 september t/m zondag 5 oktober. De clubkampioenschappen starten altijd met een poulesysteem, waardoor iedereen een aantal wedstrijden kan spelen, met aansluitend een afvalschema voor de poulewinnaars. Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis. De resultaten van de clubkampioenschappen tellen mee voor het DSS.

Laddercompetitie

De laddercompetitie word gespeeld als enkel of dubbel competitie. Afhankelijk van de aantal inschrijvingen word de eerste indeling gemaakt op speelsterkte en daarna op wedstrijd resultaat.

Er is uiteraard een finale die gelijk word gespeeld met de eindtombola waar een heuse beker te winnen is!

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie word zowel landelijk als regionaal gespeeld door senioren en de jeugd.

Een aantal teams zijn vorig jaar kampioen geworden en een aantal teams nét niet... helaas.
Dit jaar gaan we er weer helemaal voor!

Thematoernooi

Afgelopen jaren hebben we in juni een thematoernooi georganiseerd.

Het begon met het thema WIT, daarna werd het TROPISCH en vervolgens terug naar Hollandse bodem met IK HOU VAN HOLLAND. In 2012 was het thema WILD WEST en in 2013 BACK TO THE ZOO. Dit alles leverde soms hilarische plaatjes op!

In 2014 zal in verband met de jubileumfestiviteiten van de Tulp geen Thematoernooi worden georganiseerd.

Junior-Senior toernooi

Op zondag 17 augustus organiseren de jeugd- en wedstrijdcommissie weer het zeer populaire junior-seniortoernooi, waar de jonkies en de oudjes samen de strijd aangaan.

Eindtombola

Het zomerseizoen wordt traditioneel afgesloten met een eindtombola met aansluitend de sponsor - en commissieavond. Dit jaar staat de eindtombola gepland op zondag 12 oktober.

Wintercompetitie

Voor alle winterleden die het tennissen in de buitenlucht nog lang niet zat zijn, is er de wintercompetitie. Deze competitie wordt vanaf midden oktober tot eind maart op zondagochtend om de week van 10.00 uur t/m 12.00 uur gespeeld. 

Voor alle evenementen worden steeds uitnodigingen tot inschrijving in het clubblad gepubliceerd, alsmede op de website geplaatst. Ook wordt u op de hoogte gesteld via een e-mail berichtje.
U kunt zich altijd via het menu toernooien inschrijven.

Copyright TV Tulp