Redactiecommissie

Onze commissie bestaat uit vier leden en een bestuursafgevaardigde (toevallig allen dames). Wij proberen Tulpleden zo optimaal mogelijk te informeren over alle belangrijke en leuke gebeurtenissen binnen de vereniging.

Het clubblad verschijnt 4 keer per jaar; de eerste in februari, het laatste blad aan het eind van het seizoen met daarin de belangrijkste informatie voor de jaarvergadering. Ook dragen wij zorg voor het informatie -(blauwe)boekje wat ieder nieuw lid ontvangt.

De meeste kopij wordt aangeleverd door leden van de verschillende commissies, ieder op zijn eigen gebied. Belangrijk nieuws van de KNLTB m.b.t. onze regio wordt geplaatst. Er wordt een jaaragenda gepubliceerd met belangrijke data, zodat ieder lid al vroeg de voor hem aantrekkelijke evenementen kan plannen. Deze jaaragenda zowel van de senioren als van de jeugd vindt u ook op deze site. Met veel plezier ontvangt de redactie ieder jaar weer verslagen van de competitieteams, zowel die van de senioren als van de jeugd, alsmede verhalen en fotos van allerlei gezellige toernooien. Natuurlijk is ook kopij van de niet competitiespelende leden van harte welkom.

Heeft u iets leuks te melden of iets op uw hart, stuur het ons. Uw berichten kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven ernaar alle ontvangen tekst te plaatsen. Ontvangen wij kopij zonder naam van de schrijver/afzender dan wordt de tekst niet geplaatst. Van het lief en leed binnen de vereniging worden wij vanzelfsprekend graag op de hoogte gebracht. Het clubblad wordt voor een deel betaald uit de opbrengst van de advertenties. Ieder jaar opnieuw proberen wij weer meer adverteerders te interesseren voor ons clubblad. Mocht u als nieuw lid nog mensen weten die een advertentie willen plaatsen of wilt u er misschien zelf een plaatsen, dan bevelen wij ons blad van harte aan. Voor informatie kunt u bellen met onze voorzitter, Lea Perotti, tel. 0226 317577.

Het bezorgen van het clubblad wordt grotendeels door leden gedaan. Meestal krijgen zij de bladen op een donderdag of vrijdag aangeleverd. Het is de bedoeling dat het clubblad voor de daaropvolgende maandag in uw bus ligt. Mocht dit niet zo zijn, bel dan gerust met een van de redactieleden (zie: 'Commissieleden'). De data van verschijnen worden vermeld in het eerste blad van een nieuw seizoen en op deze site. Vervolgens staat voorin ieder nieuw clubblad de volgende kopijdatum. Wij hopen dat u in de toekomst veel plezier aan ons Tulpclubblad zult beleven en dat wij over enige tijd ook van u kopij mogen ontvangen.

De redactiecommissie

De redactiecommissie bestaat uit de volgende leden:

Naam: Telefoon: E-mail:
Lea Perotti 0226-317577   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dini Maassen      
Petra Oord    
Lida Hale    

 

  

 

 

Copyright TV Tulp