Winterkampioenschappen 2018

Vanaf vandaag is het mogelijk om je te schrijven voor de Winterkampioenschappen. Deze zullen gehouden worden op 2 weekenden, namelijk 17 en 18 maart en 24 en 25 maart. De winterkampioenschappen zijn voor alle Tulp leden - je hoeft geen winterlid te zijn!

Opzet van de kampioenschappen is als volgt: er zijn 8 categorien beschikbaar, namelijk jeugd 8-14 groen, jeugd 10-12, jeugd 10-14, jeugd 11-17, divers 9, divers 8, divers 7 en divers 5/6. Je kunt je inschrijven als HD, DD of Mixed dubbel en zal dat op jouw speelsterkte ingedeeld gaan worden. Zonder partner inschrijven is ook mogelijk, dan gaan wij proberen een maatje voor je te zoeken.

Dit betekent bijvoorbeeld dat je als heren dubbel ook tegen een dames dubbel kan spelen of tegen een gemengd dubbel maar wel altijd op je eigen speelsterkte. Daarbij is het een hele leuke en goede manier om je voor te bereiden op het zomerseizoen die een week later zal beginnen.

Wij hopen als wedstrijdcommissie dat we veel inschrijvingen mogen ontvangen, houdt er echter rekening mee dat minimale verhindering wel gewenst is aangezien het maar 4 speeldagen zijn.

WIE KROONT ZICH TOT DE WINTERKAMPIOEN VAN TV TULP!!!!!!!!!

Klik hier om je in te schrijven

Hopelijk tot ziens in maart. 

Wedstrijdcommissie TV Tulp

Copyright TV Tulp